1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Starpet Sultanbeyli’de istasyon açtı

Starpet Sultanbeyli’de istasyon açtı

Enerji Günlüğü – Starpet Marmara Bölgesi’ndeki 17’nci istasyonunu İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde açtı.Starpet’in Marmara Bölgesi’ndeki 17’nci...

Starpet Sultanbeyli’de istasyon açtı

Enerji Günlüğü – Starpet Marmara Bölgesi’ndeki 17’nci istasyonunu İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde açtı.

Starpet’in Marmara Bölgesi’ndeki 17’nci istasyonu, TEM Otoyolu’na yakın lokasyonda bulunan İstanbul’un en yoğun ilçelerinden Sultanbeyli’de 28 Ekim Salı günü hizmete girdi.

Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin’in evsahipliğinde düzenlenen açılış töreninde, istasyonu ziyaret eden sürücüler akaryakıt ürünlerinde yüzde 20 indirim kampanyasına büyük ilgi gösterdi.

Sultanbeyli istasyonu, Marmara Bölgesi ve İstanbul’da istasyon ağını genişletmeyi hedefleyen Starpet’in İstanbul’daki 4’üncü, Marmara Bölgesi’ndeki 17’nci istasyonu oldu. Starpet Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 2014 sonuna kadar Türkiye’de ekonominin merkezi olan Marmara Bölgesi’nde istasyon sayısını 20’ye çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, “İstasyon ağımızı büyütmeye devam ederken, bir yandan da otomasyona uygun olmayan, verimsiz ve markamıza yakışmadığını düşündüğümüz istasyonları kapatıyoruz. Bayilik verirken de yeni istasyon açarken de bizim için öncelik sayı değil verimlilik. Kapattığımız istasyonların ardından satışlarımızda yaşanan yüzde 5 civarındaki artışın bu vizyonumuzun doğruluğunu kanıtladığını düşünüyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler