1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Starpet zam gelecek SMS`i ile benzin satışlarını artırdı

Starpet zam gelecek SMS`i ile benzin satışlarını artırdı

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım marsası Starpet, benzin ve motorinde zam geleceğini önceden duyurarak, satışlarını artırdı.Starpet'ten yapılan...

Starpet zam gelecek SMS`i ile benzin satışlarını artırdı

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım marsası Starpet, benzin ve motorinde zam geleceğini önceden duyurarak, satışlarını artırdı.

Starpet'ten yapılan açıklamaya göre, Şirket her akaryakıt zammı öncesinde müşterilerine izinli SMS yoluyla zamlar hakkında bildirimde bulunmaya başladı. Bu sayede sürücülerin zamlara hazırlıksız yakalanmamasını sağlayan uygulama sonucunda Starpet'in akaryakıt satışları artış gösterdi.

Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, "2015 yılının Ocak ayında hayata geçirdiğimiz SMS uygulaması, müşterilerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Bu uygulama sayesinde satışlarımızda yüzde 15 oranında bir artış yaşandı" dedi.

Murat Okalin, her zam öncesinde tüm kayıtlı müşterilere 5-6 saat öncesinden SMS yoluyla bildirimde bulunduklarını belirtti. SMS'le yapılan "zam gelecek" bildiriminin müşterileri tarafından önce büyük bir şaşkınlıkla, ardından da memnuniyetle karşılandığını ifade eden Okalin, bildirimler sonrasında istasyonlarında büyük bir hareketlilik yaşandığının altını çizdi.

Önceki ve Sonraki Haberler