1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Stellantis şarj hizmetlerini genişletiyor

Stellantis şarj hizmetlerini genişletiyor

Stellantis, müşterilerinin evde, iş yerinde ve hareket halindeyken elektrikli araç ihtiyaçlarını karşılayacak Free2move Charge'ı piyasaya sürdü.

Stellantis şarj hizmetlerini genişletiyor

Enerji Günlüğü - Hollandalı Stellantis, yıl sonuna kadar Avrupa'da partner kuruluşlar aracılığıyla müşterilerine 500 binden fazla şarj noktasına erişim sağlayacak.

Hollanda merkezli çok uluslu otomotiv şirketi Stellantis, sektör genelinde hâlâ yetersiz olan şarj ağının tüm elektrikli araç sürücüleri için 'şarj endişesi' yarattığını belirterek bir ‘Şarj ve Enerji’ iş birimi başlattığını açıkladı. Bu birim tarafından yönetilen ve her yerde ve her şekilde EV müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için şarj ve enerji yönetimini sorunsuz bir şekilde sağlayacak 360 derecelik bir ekosistem olan Free2move Charge platformu ile yıl sonuna kadar Avrupa'da partner kuruluşlar aracılığıyla 500 binden fazla şarj noktasına erişim de dahil olmak üzere müşteri hizmetleri sağlayacağı belirtildi. 

Free2move Charge, müşterilerinin evde, iş yerinde ve hareket halindeyken elektrikli araç ihtiyaçlarını karşılıyor. İlk ürün ve hizmetler şu anda Kuzey Amerika'da piyasaya sürülüyor ve Avrupa'ya yayılacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler