1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Straton Maden, Yeniköy Yatağan madenlerini işletmeye talip

Straton Maden, Yeniköy Yatağan madenlerini işletmeye talip

Enerji Günlüğü - Straton Maden, Yeniköy Yatağan'ın sahip olduğu maden sahasının işletme ruhsat ihalesi için ön yeterlilik sundu.Global Yatırım Holding...

Straton Maden, Yeniköy Yatağan madenlerini işletmeye talip

Enerji Günlüğü - Straton Maden, Yeniköy Yatağan'ın sahip olduğu maden sahasının işletme ruhsat ihalesi için ön yeterlilik sundu.

Global Yatırım Holding KAP'a yaptığı açıklamada, %75 hissedarı olduğu Straton Maden Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş.'nin,Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi olduğu 11081 No.lu Ruhsat'ın ve bu ruhsatın kapsadığı maden sahasının "İşletme Hakkının Verilmesi" ihalesi için ön yeterlilik dökümanlarını sunduğunu bildirdi.

Açıklamada, "Şirketimizin %75 hissedarı olduğu Straton Maden Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş., Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi olduğu 11081 No.lu Ruhsat'ın ve bu ruhsatın kapsadığı maden sahasının "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemi ile Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından özelleştirilmesi işlemi kapsamında, ihaleye ilişkin şartnamede belirtilen ön yeterlilik dokümanlarını ihale makamına sunduğunu Şirketimize bildirmiştir. Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmeye devam edecektir." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler