1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Su yönetimi şirketi Wint, 35 milyon dolar yatırım aldı

Su yönetimi şirketi Wint, 35 milyon dolar yatırım aldı

Su sızıntıları ve atıklara ilişkin tehlikelerin, maliyetlerin, israfın önlenmesi için yapay zekadan faydalanan New York merkezli girişim Wint, 35 milyon dolar yatırım aldı.

Su yönetimi şirketi Wint, 35 milyon dolar yatırım aldı

Enerji Günlüğü - Su yönetimi için binaları yapay zeka ve IoT teknolojisi kullanan çözümlerle donatan Wint, 35 milyon dolar yatırım aldı.

Su sızıntılarının tespiti ve önlenmesi için yapay zekadan faydalanan New York merkezli girişim Wint Water Intelligence, Taronga Ventures'ın katılımıyla Inven Capital ve Insight Partners tarafından yönetilen Seri C turda 35 milyon dolar yatırım aldı. Girişim, yeni yatırımı küresel pazar genişlemesini ve teknolojik yenilikleri desteklemek için kullanacak.

Wint, geçtiğimiz yıl Insight Partners liderliğinde gerçekleşen Seri B turda 15 milyon dolar yatırım almıştı.

2011'de İsrail'de kurulan Wint, inşaat, ticari, konut ve endüstriyel uygulamalar için su yönetimi ve sızıntı önleme çözümleri sunuyor. Su yönetimi için binaları yapay zeka ve IoT teknolojisi kullanan çözümlerle donatan Wint, böylece su sızıntıları ve atıklara ilişkin tehlikelerin, maliyetlerin, israfın ve karbon emisyonları gibi çevresel etkilerin önlenmesine yardımcı oluyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler