1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sürdürülebilir İş Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sürdürülebilir İş Ödülleri Sahiplerini Buldu

Enerji Günlüğü - Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl üçüncüsü verilen Sürdürülebilir İş Ödülleri sahiplerini buldu. Sürdürülebilirlik...

Sürdürülebilir İş Ödülleri Sahiplerini Buldu

Enerji Günlüğü - Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl üçüncüsü verilen Sürdürülebilir İş Ödülleri sahiplerini buldu. 

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen gece, Swisssotel The Bosphorous’da yapıldı. “Sürdürülebilir İş Ödülleri” atık yönetimi kategorisinde, TOFAŞ Sürdürülebilir Atık Yönetimi İçin 5R uygulaması ile ödül alırken, sürdürülebilirlik iletişimi kategorisinde Bu Dünya Bizim kampanyası ile Ülker ödül kazandı. İş Yerinde Demokrasi ile Boyner Grup çeşitlilik ve dâhil etme kategorisinde, tedarik zinciri yönetimi kategorisinde Altıparmak, Arıcım projesi ile Küçük Şeyler Doğayı Yeniler projesi ile Tetra Pak Sosyal Etki kategorisinde ödül aldı. KOBİ ödülü, atık yönetimi kategorisinde Arıtma Çamurlarından Yenilenebilir Enerji Eldesi ile İNEVA Çevre Teknolojileri’ne, karbon ve enerji yönetimi kategorisinde ise Yeşil Enerji Teknolojileri Kompleksi ile Hidropar HKTM’ye verildi.

PETROLE DEĞİL SUYA SAHİP OLAN ZENGİN

Bugün ve gelecekte dünyanın en zengin ülkesi petrol zengini ülkeler değil, en çok su kaynaklarına sahip olanlardır vurgusu yapılan törende, su yönetiminin önemine dikkat çekilirken Brisa Bridgestone İzmit Tesislerinde, Çekilen Yeraltı Suyu Miktarının Azaltımı Çalışmaları ile ödül aldı.

İLK KEZ STARTUP ÖDÜLÜ VERİLDİ

Bu yıl ilk kez Startup kategorisine yer verilirken bu kategoride ödülü, Reengen Enerji Teknojileri IoT Platformu aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler