1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin yeni başkanı Ebru Dildar Edin

Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin yeni başkanı Ebru Dildar Edin

Enerji Günlüğü - İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Garanti Bankası Kurumsal ve Yatırım Bankacılığından...

Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin yeni başkanı Ebru Dildar Edin

Enerji Günlüğü - İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Garanti Bankası Kurumsal ve Yatırım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin oldu.

İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Garanti Bankası Kurumsal ve Yatırım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin oldu. Edin, görevi bir önceki dönem yönetim kurulu başkanı olan Borusan Holding’den Canan Ercan Çelik’ten devraldı.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Edin, “SKD olarak çalışmalarımızı, 4 ana odak alanında takip ediyoruz; Düşük Karbon Ekonomisine Geçiş ve Verimlilik, Sürdürülebilir Sanayi ve Döngüsel Ekonomi, Sürdürülebilir Tarım ve Gıdaya Erişim ve son olarak Sosyal İçerme ve Kapsayıcılık. SKD Türkiye olarak ülkemizin sürdürülebilirlik dönüşümünde hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada her geçen gün daha önemli bir pozisyonda yer alıyoruz. Bugün Türkiye’de üyemiz olan şirketlerin toplam cirosu, gayri safi yurt içi hasılanın yüzde 15’inden fazlasına tekabül ediyor, ancak bu kurumların tüm değer zincirini, yani etki alanını düşündüğümüzde çok daha büyük bir değişime ön ayak olma potansiyelimiz var” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler