1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. “Sürdürülebilir şehirlere ihtiyacımız var”

“Sürdürülebilir şehirlere ihtiyacımız var”

Enerji Günlüğü - Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ArkiPARC etkinliğinin ana gündem maddesini “sürdürülebilirlik” oluşturdu....

“Sürdürülebilir şehirlere ihtiyacımız var”

Enerji Günlüğü - Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ArkiPARC etkinliğinin ana gündem maddesini “sürdürülebilirlik” oluşturdu. Etkinliğin sponsorlarından olan Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, etkinliği değerlendirdi: “Amplio olarak dünyanın en çevreci 15 otelinden birisini İstanbul Haliç’te gerçekleştirdik. Bu yatırım bizim için hem çevresel, hem mimari hem de sosyal bir sürdürülebilirlik projesiydi, başarıyla tamamladık. Sürdürülebilirliğin önemsendiği etkinliklere destek olmamız bizi ve geleceğimizi koruyacak önemli kararların alınmasına vesile olacaktır.” sürdürülebilirliğin binalarla kısıtlı kalmaması gerektiğini söyleyen Babaoğlu, yeni yatırımlar ile sürdürülebilir mahalle ve şehirlerin ortaya konmasını gerektiğine dikkat çekti.

Etkinlikte, Amplio Emlak Yatırım A.Ş.’ye ayrılan alanda, Hilton’un örnek proje olarak gösterdiği Hilton Garden Inn projesi başta olmak üzere, Haliç’e odaklı planlanan yeni projeler hakkında da katılımcılara bilgiler verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler