1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Sütçü İmam Üniversitesi öztüketim amaçlı GES kurduracak

Sütçü İmam Üniversitesi öztüketim amaçlı GES kurduracak

Sütçü İmam Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi için gelir paylaşımı yöntemiyle, öztüketim amaçlı GES kurduracak.

Sütçü İmam Üniversitesi öztüketim amaçlı GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Sütçü İmam Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi için 10 yıllık gelir paylaşımı yöntemiyle, öztüketim amaçlı GES kurduracak. 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü, Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesine bağlı Avşar Mahallesinde, 0/142-525, 0/66 ada/parsel numaralı taşınmaz üzerine güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu ve 10 yıl boyunca yükleniciye azami %92,5, idareye ise asgari %7,5 oranında gelir paylaşımı modeli ile işletilmesi; 10 yıllık işletme süresinin  sonunda sözleşme, şartname ve eklerindeki şartlarına haiz, kullanılabilir eksiksiz bir şekilde Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma (SUA) Hastanesine devredilmesi işleri için, kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale için 136.888.663,36 lira muhammen bedel ile 4.106.659.90 lira geçici teminat tutarı belirlendi. İsteklilerin tek sözleşmede en az 5.000kWe kurulu gücünde GES kurulumu gerçekleştirdiklerini belgelemeleri gerekecek. 

İhale 28 Eylül 2023 günü saat 10.00’da, KSÜ SUA Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonunda, İhale Komisyonu huzurunda yapılacak. 

İhale şartnamesi, mesai saatleri içinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü, Satınalma Biriminde ücretsiz görülebilecek ve 1.000 lira karşılığında aynı yerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler