1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Sütçü İmam Üniversitesi rüzgar enerjisi uzmanı doktor arıyor

Sütçü İmam Üniversitesi rüzgar enerjisi uzmanı doktor arıyor

Enerji Günlüğü – Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, yapay zeka ile rüzgar hızı tahminleri konusunda çalışmalar yapmış bir doktor öğretim...

Sütçü İmam Üniversitesi rüzgar enerjisi uzmanı doktor arıyor

Enerji Günlüğü – Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, yapay zeka ile rüzgar hızı tahminleri konusunda çalışmalar yapmış bir doktor öğretim üyesi arıyor. 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi; Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine bağlı Enerji Tesisleri Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere, doktor unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adayların yapay zeka ile rüzgar hızı tahminleri konusunda çalışmalar yapmış olması ve yurt dışındaki üniversitelerde ders verme konusunda tecrübe sahibi olması gerekiyor.

Başvuruların 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş ve yayın listesi, lisans, yüksek lisans ve doktora veya uzmanlık belgesinden oluşan belgeleri içeren bir takım dosya ile nüfus cüzdanı fotokopisi, özgeçmiş ve yayın listesi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgesinden oluşan 4 takım halindeki dosya olacak şekilde; 09 Ocak 2019 günü mesai bitimine kadar Mühendislik Fakültesi dekanlığına verilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler