1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Sylvania Türkiye’de LED panel armatür üretmeye başladı

Sylvania Türkiye’de LED panel armatür üretmeye başladı

Enerji Günlüğü – Aydınlatma şirketi Sylvania, Türkiye’de üretime başladı. Sylvania, Türkiye pazarına girdikten bir yıl sonra, Türkiye’de...

Sylvania Türkiye’de LED panel armatür üretmeye başladı

Enerji Günlüğü – Aydınlatma şirketi Sylvania, Türkiye’de üretime başladı. 

Sylvania, Türkiye pazarına girdikten bir yıl sonra, Türkiye’de üretim yapma kararı aldı. 

IstanbulLight 2018 Fuarı kapsamında özel bir etkinlik düzenleyen şirket, ticari kanala yönelik LED panel armatürlerin üretiminin Türkiye’de yapılmaya başladığını açıkladı. 

Şirket, ayrıca dış bina cepheleri aydınlatması için Hera Led markasıyla Türkiye ve Ortadoğu bölgesi için işbirliği yaptığını da duyurdu. 

Sylvania’nın Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkanı Ayhan Şiriner, küresel ölçekte her bölgede büyümeyi hedeflediklerini kaydetti ve şunları söyledi, “Bu hedefle yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Amacımız Türkiye ve Ortadoğu için başlatacağımız bu işbirliğini global mecraya taşımak ve Türk işçisinin emeği olan, Türk ekonomisine katkısı olan bu armatürlerle dünya çapında büyük projelere imza atmak”. 

Türkiye’de üretim faaliyetlerinin LED panel armatürlerle başladığını kaydeden Sylvania Türkiye Genel Müdürü Azim Tuncinar, “Türkiye’de pazarı çok büyük olan dış cephe aydınlatmaları ile ilgili olarak ilk etap iş birliğimizi IstanbulLight fuarındaki toplantımızda aydınlatma sektörü ile paylaştık. Proje kanalında iç aydınlatmada SylSmart ile beraber dış aydınlatmada da akıllı ve yenilikçi çözümlerle büyük projelere imza atmayı amaçlıyoruz. Dış cephe projelerinde her bir armatür renk olarak tek tek kontrol edilebiliyor ve aynı zamanda yine her armatür için hem ömür hem ısı hem de arıza takibi yapabiliyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler