1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TAP küresel vana alacak

TAP küresel vana alacak

Enerji Günlüğü - Trans Adriatic Pipeline AG, Trans Adriyatik Boru hattı için büyük çaplı küresel vana ve erişim düzenekleri satın alacak.Trans Adriatic...

TAP küresel vana alacak

Enerji Günlüğü - Trans Adriatic Pipeline AG, Trans Adriyatik Boru hattı için büyük çaplı küresel vana ve erişim düzenekleri satın alacak.

Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) bir basın açıklaması yaparak, büyük çaplı küresel vana ve erişim düzenekleri tedariği için ihale açtığını duyurdu.

TAP ihale davetine göre, Trans Adriatic Pipeline AG 48 ve 56 çaplarında 600 ve 900 sınıfında 55 küresel vana satın alacak. Küresel vana ve erişim düzeneklerinin TAP Boru Hattı'nın yüksek kalitede çalışması için yüksek kalite standartlarında olması gerektiği de belirtiliyor.

TAP Satınalma Müdürü Knut Steinar Kvindesland, küresel vanaların ve erişim düzeneklerinin boru hattının en önemli parçaları olduğunu belirterek, bunlar olmadan hattın çalışamayacağını söyledi. Kvindesland ayrıca, bu malzemelerin TAP'ın Yunanistan, İtalya ve Arnavutluk'ta seçtiği Boru hattı yapım mühendislik şirketleri tarafından kurulumunun yapılacağını da belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler