1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TAP`ın yeni genel müdürü Ian Bradshaw oldu

TAP`ın yeni genel müdürü Ian Bradshaw oldu

Enerji Günlüğü - TAP, yeni genel müdür olarak Ian Bradshaw'ı görevlendirdi.Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) bugün yayınladığı basın açıklamasıyla,...

TAP`ın yeni genel müdürü Ian Bradshaw oldu

Enerji Günlüğü - TAP, yeni genel müdür olarak Ian Bradshaw'ı görevlendirdi.

Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) bugün yayınladığı basın açıklamasıyla, yeni genel müdür olarak Ian Bradshaw'ı görevlendirdiğini bildirdi.

2005 yılından bu yana BH Group'ta değişik yönetim kademelerinde görev alan Bradshaw, 1 Şubat tarihinde yeni görevine başlayacak.

Global petrol ve doğalgaz endüstrisinde 34 yıllık teknik ve ticari deneyime sahip olan Bradshaw, Durham Üniversitesi'nde Mühendislik bilimi eğitimi aldı. İngiltere merkezli Shell petrol şirketinde çeşitli yönetim kademelerinde 15 yıl görev aldı.

TAP Yönetim Kurulu Başkanı Andy Lane, TAP projesinin önümüzdeki önemli aşamasına liderlik etmesi için İan Bradshaw'ı görevlendirmiş olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, Bradshaw'ın projeyi tamamlamak için zengin bir deneyime sahip olduğunu söyledi.

Trans Adriyatik Boru Hattı (TAP) önceki Genel Müdürü Kjetil Tungland, 2010 Nisan ayında göreve getirilmiş ve dört buçuk yıl görev yapmıştı. Tungland'ın Norveç'e döneceği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler