1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Tarıma Shell ve İş Bankası desteği

Tarıma Shell ve İş Bankası desteği

Enerji Günlüğü - Tarım üreticileri, Shell ve İş Bankası işbirliğiyle oluşturulan İmece Kart ile anlaşmalı Shell istasyonlarından 5 ay faizsiz dönem...

Tarıma Shell ve İş Bankası desteği

Enerji Günlüğü - Tarım üreticileri, Shell ve İş Bankası işbirliğiyle oluşturulan İmece Kart ile anlaşmalı Shell istasyonlarından 5 ay faizsiz dönem avantajı ile mazot alabiliyorlar.

Türkiye İş Bankası ve Shell & Turcas yaptığı işbirliği ile İmece Kart sahiplerine avantajlar sağlıyor. İş Bankası hali hazırda bitkisel üretim, büyükbaş besi ve süt hayvancılığı, seracılık, traktör ve tarımsal arazi alımı gibi tarım faaliyetlerinin finansmanına yönelik çeşitli ürün ve hizmetlerle tarım sektörünü destek oluyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce yaptığı açıklamada, ülke genelinde 1.300’ü aşan ve yarısına yakını tarım yoğun piyasalarda olan şubeleri ile İş Bankası’nda tarım bankacılığı organizasyon yapısını hayata geçirdiklerini, böylece tarım sektörüne yönelik çalışmaların daha odaklı ele alınmaya başladığını belirtti.

İnce, tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında İmece Kart’ın ayrıca bir önemi olduğunu, müşterilerine değer katan, yenilikçi çözümler ve ürünler sunan Shell ile yaptıkları bu işbirliğini çok önemsediklerini ifade ederek üreticilerin İmece Kart ile anlaşmalı Shell istasyonlarından 5 ay faizsiz dönem avantajı ile mazot alma haklarına sahip olduklarını,halihazırda 25 farklı ilde Shell istasyonlarının İmece Kart üye işyeri olduğunu ve uygulamaya katılan üye işyerlerinin gün geçtikçe arttığını ifade ederek sektörün değişen ihtiyaçlarına uygun yeni uygulamalarla tarıma destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler