1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Taşkömürü Kurumu mal alacak

Taşkömürü Kurumu mal alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile Çöktürücü Malzeme ve mukavemetli dolgu köpüğü alacak.Türkiye...

Taşkömürü Kurumu mal alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile Çöktürücü Malzeme ve mukavemetli dolgu köpüğü alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü muhtelif miktarlarda Çöktürücü Malzeme ve mukavemetli dolgu köpüğü alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm işleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarına teslim edilmek üzere bir kalem 5.250 kg Flogland 2949 Çöktürücü Malzemesi ve 4.400 m3 mukavemetli dolgu köpüğü satın alınacak.

ÇÖKTÜRÜCÜ MALZEME İHALESİ

Flogland 2949 Çöktürücü Malzemesi satın alım İhalesi 6 Şubat 2014 tarihinde saat 15:00’daTTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç 06.02.2014 Perşembe - Saat 15:00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 20,00 TL. karşılığı aynı adreslereden temin edilebilecek. Ayrıca kargo yoluyla da alınabilecek.

MUKAVEMETLİ DOLGU KÖPÜĞÜ İHALESİ

Mukavemetli dolgu köpüğü satın alım ihalesi 17.02.2014 Pazartesi - Saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç 17.02.2014 Pazartesi - Saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 100,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler