1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Taşkömürü Kurumu mal alacak

Taşkömürü Kurumu mal alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile ocak lokomotif amortisör yayları, hava kapısı kumanda kolu (komple)...

Taşkömürü Kurumu mal alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile ocak lokomotif amortisör yayları, hava kapısı kumanda kolu (komple) mekanizması ve E.H. yükleyici yedekleri alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü muhtelif miktarlarda ocak lokomotif amortisör yayları, hava kapısı kumanda kolu (komple) mekanizması ve E.H. yükleyici yedekleri alım ilanlarını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

Buna göre, TTK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm işleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarına teslim edilmek üzere iki kalem ocak lokomotif amortisör yayları, 16 adet Hava kapısı kumanda kolu (komple) (açma-kapama mekanizması),12 kalem E. H. Yükleyici yedekleri satın alınacak.

OCAK LOKOMOTİF AMORTİSÖR YAYLARI İHALESİ

Ocak lokomotif amortisör yayları satın alım İhalesi 3 Nisan 2014 tarihinde saat 15:00’daTTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç 03.04.2014 Perşembe - Saat 15:00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 20,00 TL. karşılığı aynı adreslereden temin edilebilecek

HAVA KAPISI KUMANDA KOLU (KOMPLE) MEKANİZMASI İHALESİ

Hava kapısı kumanda kolu (komple) mekanizması satın alım ihalesi 27.02.2014 Perşembe - Saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç 27.02.2014 Perşembe - Saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 20,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

E.H. YÜKLEYİCİ YEDEKLERİ İHALESİ

E.H. yükleyici yedekleri satın alım ihalesi 01.04.2014 Salı - Saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç01.04.2014 Salı - Saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 30,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler