1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Taşkömürü Kurumu ocak lokomotif malzemeleri alacak

Taşkömürü Kurumu ocak lokomotif malzemeleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile Ocak lokomotif bandaj kasnakları, radyatörü ve hazır yedekleri...

Taşkömürü Kurumu ocak lokomotif malzemeleri alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile Ocak lokomotif bandaj kasnakları, radyatörü ve hazır yedekleri alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 2 kalem Ocak lokomotif bandaj kasnakları,2 kalem Ocak lokomotif radyatörü ve 8 kalem Ocak Lokomotif hazır yedekleri alım ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

OCAK LOKOMOTİF BANDAJ KASNAKLARI İHALESİ

Ocak lokomotif bandaj kasnakları satın alım İhalesi 25 Mart 2014 tarihinde saat 15:00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç 25 Mart 2014 tarihi Saat 15:00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 20,00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

OCAK LOKOMOTİFİ RADYATÖR İHALESİ

Ocak lokomotifi radyatör satın alım ihalesi 20 Mart 2014 tarihi Saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç 20 Mart 2014 tarihi Saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 10,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

OCAK LOKOMOTİF HAZIR YEDEKLERİ İHALESİ

Ocak lokomotif hazır yedekleri satın alım ihalesi 20 Mart 2014 tarihi Saat 15.00’da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Teklifler en geç 20 Mart 2014 tarihi Saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 20,00 TL. karşılığı aynı adreslerden satın alınabilecek. İhale dokümanı kargo yoluyla da satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler