1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TAU enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

TAU enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

TAU, elektrik tesisleri uzmanı bir kişi ile ısı ve yanma tekniği uzmanı bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak.

TAU enerji uzmanı 2 araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - TAU, elektrik tesisleri uzmanı bir kişi ile ısı ve yanma tekniği uzmanı bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında görevlendireceği bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Almanca veya İngilizce biliyor olmaları; lisans derecesini Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinin birinden almış olmaları ve bu alanlardan birinde veya Sistem ve Kontrol Mühendisliği veya Robotik ve Akıllı Sistemler programlarında tezli yüksek lisans ya da doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Üniversite, Fen Fakültesi Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümüne bağlı Isı ve Yanma Tekniği Anabilim Dalı için de bir araştırma görevlisi alacak. 

Fen Fakültesindeki kadroya başvuracak olan adayların da ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Almanca veya İngilizce biliyor olmaları gerekiyor. Bu kadro için ayrıca Isı Tekniği, Yenilenebilir Enerji Sistemleri, Yenilenebilir Enerji ve Uygulamaları, Enerji Kaynakları ve Yönetimi, Sürdürülebilir Enerji, Enerji Bilimi ve Teknolojisi, Enerji ve Çevre Yönetimi, Enerji Teknolojileri ve Yönetimi, Güneş Enerjisi, Radyasyon Bilim ve Teknoloji, Nükleer Enerji, Nükleer Enerji Mühendisliği, Nükleer Enerji ve Enerji Sistemleri, Enerji Sistemleri Mühendisliği alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapıyor olma şartı aranıyor. 

Başvurular en geç 21 Aralık 2022 günü mesai sonuna kadar, kadronun ilgili olduğu Fakülte Dekanlıklarına, şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler