1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TAU enerji uzmanı 2 doktor arıyor

TAU enerji uzmanı 2 doktor arıyor

TAU, konvansiyonel enerji uzmanı bir doktor ile yenilenebilir enerji uzmanı bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

TAU enerji uzmanı 2 doktor arıyor

Enerji Günlüğü - TAU, konvansiyonel enerji uzmanı bir doktor ile yenilenebilir enerji uzmanı bir doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Türk Alman Üniversitesi (TAU) Rektörlüğü, Fen Fakültesi, Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümüne bağlı Konvansiyonel Enerji Anabilim Dalında çalıştıracağı doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların, Fen veya Mühendislik alanlarının birinde doktora derecesi almış olmaları ve enerji bilimi ile ilgili alanlarda bilimsel çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite; Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümüne bağlı Yenilenebilir Enerji Sistemleri Anabilim Dalında görev vereceği yine doktor unvanlı bir öğretim üyesi daha alacak. Bu kadroya başvuracak olanlardan da Fen veya Mühendislik alanlarının birinde doktora derecesi almış olmaları ve kuantum termodinamiği alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Başvurular en geç 03 Ocak 2023 günü mesai sonuna kadar, Türk Alman Üniversitesi, Fen Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler