1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TAU enerji uzmanı 3 hoca alacak

TAU enerji uzmanı 3 hoca alacak

TAU, enerji uzmanı bir doktor, bir doçent ve bir profesörü öğretim üyesi olarak işe alacak.

TAU enerji uzmanı 3 hoca alacak

Enerji Günlüğü - TAU, enerji uzmanı bir doktor, bir doçenti Fen Fakültesinde; bir profesörü ise Mühendislik Fakültesinde görevlendirmek üzere öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında görevlendireceği profesör unvanlı bir kişiyi işe almak istiyor. 

Adayların elektrik enerjisinin üretimi ya da dağıtımı alanında çalışmalar ve yayınlar yapmış olması gerekiyor. 

TAU, Fen Fakültesi Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümüne bağlı Enerji Planlaması ve Yönetimi Anabilim Dalına ise doçent unvanlı bir personel alacak. 

Doçent kadrosuna başvuracak olanların Enerji Bilimi ve Teknolojileri alanında doktora ve doçentlik sahibi olmaları; bu alanda uluslararası bilimsel çalışmalar yapmış olmaları gerekecek. 

Üniversitenin Fen Fakültesi, Enerji Bilimi ve Teknolojileri Bölümüne bağlı Enerji Planlaması ve Yönetimi Anabilim Dalına da doktor unvanlı bir öğretim üyesi alınacak. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların da Kimya Mühendisliği bölümünde lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olmaları ve Enerji Bilimi ve Teknolojileri alanında uluslararası bilimsel çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 13 Kasım 2023 günü mesai sonuna kadar yapılabilecek. Profesör ve doçent kadrosu başvuruları TAU Personel Dairesi Başkanlığına; doktor kadrosu başvuruları ise Fen Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler