1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TAYSAD yeni Genel Sekreter Sevgi Özçelik

TAYSAD yeni Genel Sekreter Sevgi Özçelik

1997 yılından bu yana TAYSAD’da farklı pozisyonlarda görev alan Sevgi Özçelik, TAYSAD Genel Sekreteri görevine atandı.

TAYSAD yeni Genel Sekreter Sevgi Özçelik

Enerji Günlüğü - Türkiye’de 500’ü aşkın üyesi ile Türk otomotiv tedarik sanayinin tek temsilcisi olan Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği’nde (TAYSAD) üst düzey bir atama gerçekleşti. 1997 yılından bu yana TAYSAD’da farklı pozisyonlarda görev alan Sevgi Özçelik, TAYSAD Genel Sekreteri görevine atandı.

Ocak ayı itibarıyla Genel Sekreter görevine atanan Özçelik, “Derneğimiz, küresel otomotiv sektörünün yeni eğilimlerini ve değişimini yakından takip ediyor. Gerçekleştirdiğimiz dernek faaliyetlerimizde bu eğilimleri paylaşmaya ve farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Tüm faaliyetlerimizi “Akıllı, Çevreci, Sürdürülebilir” sloganımızla hayata geçirirken; TAYSAD’ın ‘yeni teknolojilere uyum’, ‘güçlü ve rekabetçi tedarik sanayi’ ve ‘daha çok ihracat’ konularındaki hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SEKTÖRDE 25 YIL

1976 Kocaeli doğumlu olan Sevgi Özçelik, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde aldığı işletme lisans eğitiminin ardından, Gebze Teknik Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı yaptı. 1997 yılından bu yana, TAYSAD Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği’nde farklı pozisyonlarda görev yaparak sektörün gelişimine katkı sağladı. Özellikle eğitim, konferans, yurt içi ve yurt dışı fuar, uluslararası rekabetçiliğin geliştirilmesi çalışmaları başta olmak üzere, TAYSAD tarafından üyelerinin yetkinliğinin artmasına yönelik projelerde aktif rol üstlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler