1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TCDD, 2 adet dizel jeneratör satın alacak

TCDD, 2 adet dizel jeneratör satın alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. 2 adet 55 Kva’lık dizel jeneratör alacak.TCDD Taşımacılık...

TCDD, 2 adet dizel jeneratör satın alacak

Enerji Günlüğü – Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. 2 adet 55 Kva’lık dizel jeneratör alacak.

TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Araç Bakım Servisi Müdürlüğü, ihtiyacı olan bir adet hizmet alımı için ihale düzenleyeceğini duyurdu. İhale kapsamında TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Araç Bakım Servisi Müdürlüğü tarafından 2 adet 55 Kva’lık dizel jeneratör alacağını duyurdu. İhale 17 Nisan 2018 tarihinde saat 14:00’da TCDD Taşımacılık A.Ş Sivas Araç Bakım Servis Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı İlahe Komisyon Bürosu toplantı salonunda yapılacak.

İhale dokümanı TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Araç Bakım Servis Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı İhale Komisyon bürosunda görülebilecek. İhale doküman bedeli  anlaşmalı banka hesap numaralarına 150 yatırılarak Mal ve Hizmet Alımı İhale Komisyonu Şefliğinden temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını almaları zorunlu.

Teklifler, ihale tarihi ve saatine kadar TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Araç Bakım Servis Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımı İhale Komisyon bürosuna şahsen ya da iadeli taahhütlü posta ile gönderilecek.

İsteklilerden, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere geçici teminat vermeleri isteniyor.

Etiketler : ,