1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TCDD akaryakıt alacak

TCDD akaryakıt alacak

Enerji Günlüğü - TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Demiryolu araçları ile yol ve iş makinelerinde kullanılmak üzere (Teknik şartnameye göre) ATOS...

TCDD akaryakıt alacak

Enerji Günlüğü - TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Demiryolu araçları ile yol ve iş makinelerinde kullanılmak üzere (Teknik şartnameye göre) ATOS Sistemi ile 318.240 Lt. Akaryakıt satınalımı için açtığı ihalesini Resmi Gazete’de ilan etti.

İhale,11 Aralık 2013 tarihinde saat 15.30’da TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Aliçetinkaya Mah. GAR/AFYONKARAHİSAR adresinde yapılacak.

SON TEKLİF VERME TARİHİ 11 ARALIK

İhale teklifleri, 11 Aralık 2013 tarihinde saat 15.30’a kadar, TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına verilmiş veya gelmiş olması gerekiyor.

İhale dokümanı, TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım İhale Komisyonu Bürosu-Afyonkarahisar adresinde görülebilecek ve TCDD İşletmesi 7. Bölge Mali İşler Müdürlüğü Veznesinden KDV Dahil 500,00 TL bedelle temin edilebilecek.

İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler..

Önceki ve Sonraki Haberler