1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TEDAŞ 5 müfettiş yardımcısı almak için sınav açıyor

TEDAŞ 5 müfettiş yardımcısı almak için sınav açıyor

TEDAŞ, Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde 5 kişiyi müfettiş yardımcısı unvanıyla işe almak için sınav yapacak.

TEDAŞ 5 müfettiş yardımcısı almak için sınav açıyor

Enerji Günlüğü - TEDAŞ, Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde 5 kişiyi müfettiş yardımcısı unvanıyla işe almak için yazılı ve sözlü sınav yapacak.

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), 5 kişiyi müfettiş yardımcısı unvanıyla Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek amacıyla yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınav yapacak. 

Giriş sınavının yazılı aşaması Başkent Üniversitesi Eğitim Danışmanlık ve Araştırma Merkezi tarafından, 24 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00'da tek oturumda Başkent Üniversitesi, Bağlıca Kampusu, Fatih Sultan Mahallesi, Eskişehir Yolu, 18. km., Etimesgut, Ankara adresinde yapılacak. 

Sınava katılmak isteyenlerde en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idarî bilimler fakültelerinin ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki öğretim kurumlarının birinden mezun olma şartı aranacak.

Ayrıca isteklilerin Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca, 2022 veya 2023 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları esas alınmak kaydıyla KPSS P48 puan türünden en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. 

Giriş Sınavına başvurmak için tek bir yöntem belirlendi. Buna göre adaylar 13 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00 ile 01 Aralık 2023 Cuma günü saat 23.59 arasında, e-Devlet üzerinden TEDAŞ Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı Platformunu kullanarak elektronik ortamda başvuracaklar. Sınav başvurusu, adaya ait son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile kısa bir özgeçmişin sisteme yüklenmesi ve başvuru formunun doldurulması suretiyle tamamlanacak.

Yazılı sınavda başarılı olup en az 70 puan alan en yüksek puanlı ilk 15 aday, sözlü sınava çağrılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler