1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TEDAŞ sicil amirleri cetveli değiştirildi

TEDAŞ sicil amirleri cetveli değiştirildi

TEDAŞ’ta daha önce unvana endeksli olarak hazırlanan merkez ve taşra teşkilatları sicil amirliği cetveli, çalışma birimi hiyerarşisi doğrultusunda değiştirildi.

TEDAŞ sicil amirleri cetveli değiştirildi

Enerji Günlüğü - TEDAŞ’ta daha önce unvana endeksli olarak hazırlanan merkez ve taşra teşkilatları sicil amirliği cetveli, çalışma birimi hiyerarşisi doğrultusunda değiştirildi. 

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliği, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Yeni Yönetmelikle, TEDAŞ’ın merkez teşkilatı ve taşra teşkilatında daha önce unvana göre belirlenen sicil amirliği silsilesi, bundan böyle çalışma birimindeki hiyerarşiye göre belirlendi. 

MERKEZ TEŞKİLATI 

Buna göre Merkez Teşkilatında Teftiş Kurulu Başkanlığında Şeflerin sicil amirliğini Teftiş Kurulu Başkanı yürütecek. Diğer personelin sicil amirleri ise Şefler olacak. Şefler dışındaki personelin ikinci sicil amirliğini de yine Teftiş Kurulu Başkanı yapacak. 

Hukuk Müşavirliğinde Avukatların birinci sicil amiri, 1. Hukuk Müşaviri olacak. Şube Müdürleri ise diğer personelin sicilinden sorumlu olacaklar. Şube Müdürleri dışındaki personelin ikinci sicili amirliği görevi de 1. Hukuk Müşavirinin sorumluluğunda olacak. 

Daire Başkanlıklarında Müdür Yardımcıları ile Şeflerin birinci sicil amiri Şube Müdürleri, ikinci sicil amiri ise Daire Başkanı olacak. Diğer personelin birinci sicil amiri Şefler; ikinci sicil amiri ise Şube Müdürü olacak. 

Genel Müdür Yardımcısına bağlı Şube Müdürlüklerinde ise Müdür Yardımcısı, Tabip ve Şeflerin birinci sicil amirliğini Şube Müdürleri, ikinci sicil amirliğini ise Müşavirler yapacak. Diğer personelin birinci sicil amiri Şefler, ikinci sicil amirleri de Şube Müdürleri olacak. 

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinde Müdür Yardımcısı ve Şeflerin birinci sicil amirliğini Şube Müdürleri, ikinci sicil amirliğini Müşavirler yapacak. Diğer personelin birinci sicil amiri Şefler, ikinci sicil amirleri de yine Şube Müdürleri olacak.

Merkez Teşkilatındaki Müstakil Müdürlüklerde Müdür Yardımcısı ve Şeflerin birinci sicil amirliğini Şube Müdürleri, ikinci sicil amirliğini Genel Müdür yapacak. Diğer personelin birinci sicil amiri Şefler, ikinci sicil amirleri ise Şube Müdürleri olacak.

DOĞRUDAN MERKEZE BAĞLI TAŞRA TEŞKİLATI

Taşra Teşkilatındaki Eğitim ve Sertifikasyon Merkezi Müdürlüğünde Şeflerin birinci sicil amirliğini Müdürler, ikinci sicil amirliğini Daire Başkanı yapacak. Diğer personelin birinci sicil amiri Şefler, ikinci sicil amirleri de Müdürler olacak.

Taşrada Bölge Müdürlüklerinde Avukatların birinci sicil amiri 1. Hukuk Müşaviri; diğer personelin birinci sicil amirliğini ise Müdürler yapacak.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler