1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ 20 avukat alacak

TEİAŞ 20 avukat alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, boş bulunan 20 avukat pozisyonuna atama yapılmak üzere sözlü sınavla avukat alımı yapacak.TEİAŞ Türkiye Elektrik İletim...

TEİAŞ 20 avukat alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, boş bulunan 20 avukat pozisyonuna atama yapılmak üzere sözlü sınavla avukat alımı yapacak.

TEİAŞ Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nde atama yapılacak birimlerin 3'ü Merkez Teşkilatı Hukuk Müşavirliği'nde olacak. İstanbul/Davutpaşa, Adapazarı, Kütahya, Konya, Samsun, Kayseri, Gaziantep, Trabzon, Erzurum, Antalya, Denizli ve Kastamonu bölge müdürlüklerine 1'er, Elazığ Bölge Müdürlüğü'ne 2, Van Bölge Müdürlüğüne 3 atama yapılacak. 

Sınav başvuruları 29 Ocak 2018 tarihinde başlayacak, 9 Şubat 2018 tarihi mesai bitimi itibariyle sone erecek. Giriş sınavı ise 26-28 Şubat 2018 tarihlerinde, saat: 10.00'da TEİAŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığında yapılacak. 28 Şubat tarihinde sınavın bitmemesi halinde takip eden günde sözlü sınava devam edilecek.

Başvuru formu ve ekli belgelerin incelenmesi sonucunda aranan şartları taşıyan adaylar, giriş sınavı duyurusunda belirtilen KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlamak ve atama yapılması planlanan birim kadro sayısının beş katını geçmemek üzere birim bazında bir sıralamaya tabi tutulacak. Son sıradaki adayın aldığı puanla aynı puana sahip adaylar da giriş sınavına katılabilecek. Giriş sınavına girmeye hak kazananların isimleri, sınava giriş gün ve saatleri KPSSP3 puanları ile birlikte Teşekkülün internet sitesinde yayımlanacak, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

Sınava gireceklerde, avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, başvuru tarihinin son günü itibariyle staj süresi hariç en az iki yıl süre ile fiilen avukatlık yapmış olmak, KPSS (B) Grubu kadrolar için yapılan 22 Mayıs 2016 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,  merkez teşkilatına ataması yapılacak 3 avukat için son başvuru tarihi itibariyle geçerliliğe sahip Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) İngilizce dilinden en az (B) düzeyinde puan almak veya ÖSYM Başkanlığınca eş değerliği kabul edilen sınavlardan buna denk puan aldığına ilişkin belgeye sahip olmak şartları aranacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler