1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ iletim hatları bakım onarım hizmeti alacak

TEİAŞ iletim hatları bakım onarım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ankara ve Kırıkkale'de  E.İ.H.İ.B./11.8.1 enerji iletim hattı grubunun periyodik kontrol, bakım, onarım ve arıza giderme...

TEİAŞ iletim hatları bakım onarım hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ankara ve Kırıkkale'de  E.İ.H.İ.B./11.8.1 enerji iletim hattı grubunun periyodik kontrol, bakım, onarım ve arıza giderme hizmeti alacak.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) 8. Bölge Müdürlüğü'nün ilanına göre,  Ankara ve Kırıkkale'de bulunan E.İ.H.İ.B./11.8.1 enerji iletim hattı grubunun üç yıllık periyodik kontrol, bakım, onarım ve arıza giderme hizmeti alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. 

İhaleye katılacak olanların her bir çalışanın haftada 45 saat çalışması koşuluyla 5 işletme teknisyeni bir adet de grup mühendisi istihdam etmesi gerekecek.

 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 08/04/2016 Cuma günü saat 10:00'da TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü'nde yapılacak. 

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00 TL (YüzTürkLirası) karşılığı TEİAŞ 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (Satınalma ve Ticaret Şefliği) Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No: 254 (İstanbul Yolu) Yenimahalle/ANKARA adresinden satın alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler