1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ iletim hatları için ÇED hizmeti alacak

TEİAŞ iletim hatları için ÇED hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 2 elektrik iletim hattı için ÇED raporlarının hazırlanması ve ÇED kararlarının temini hizmeti alacak.Türkiye Elektrik İletim...

TEİAŞ iletim hatları için ÇED hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 2 elektrik iletim hattı için ÇED raporlarının hazırlanması ve ÇED kararlarının temini hizmeti alacak.

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) 5. Bölge Müdürlüğü, 380 kV Bartın-Akçakoca Elektrik İletim Hattı (EİH) ve 380 kV Akçakoca - Karasu - Çekmeköy Elektrik İletim Hattının Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporlarının hazırlanması ve kararların temini işi için  ihale açtığını duyurdu.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale kapsamında sözkonusu iş kapsamında hazırlanan raporlara yönelik ÇED Kararları 275 takvim günü içerisinde temin edilecek.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 12 Ocak 2017 tarihi saat 14:00’te TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü Adapazarı Sakarya adresinde yapılacak.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihale için alınması zorunlu olan ihale dokümanı TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü Satın Alma ve Ticaret Servisinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

Tekliflerin ihale saatine kadar İdareye ulaştırılması gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresinin ihale tarihinden itibaren 45 gün olması da gerekiyor. İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden verecek ve ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacak.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler