1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ Osmanca-Adapazarı EİH için imar planı yaptıracak

TEİAŞ Osmanca-Adapazarı EİH için imar planı yaptıracak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ 154 kV’luk Osmanca-Adapazarı Enerji İletim Hattı için kamulaştırma haritası ve imar planı hazırlatacak.Türkiye Elektrik...

TEİAŞ Osmanca-Adapazarı EİH için imar planı yaptıracak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ 154 kV’luk Osmanca-Adapazarı Enerji İletim Hattı için kamulaştırma haritası ve imar planı hazırlatacak.

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) 5. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 154 kV Osmanca-Adapazarı (Yenileme) Enerji İletim Hattı (EİH) kamulaştırma haritası ve imar planı yapımı işi ihale edilecek. Söz konusu ihaleye ilişkin Sakarya (Hendek, Akyazı, Erenler, ve Adapazarı İlçeleri) ve Düzce (Merkez, Çilimli, Gümüşova İlçeleri) illerindeki hizmet alımı 240 takvim günü sürecek.

İhale 2 Mayıs 2017 günü saat 14.00’te TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhale dokümanları İdare’nin adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten satın alınabilecek. İhaleye teklif vereceklerin ihale dokümanını almaları zorunlu.

İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden verecekler. İhale sonunda üzerine ihale yapılan istekliyle, götürü bedel sözleşme imzalanacak.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihale için verilecek tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak.

İsteklilerin tekliflerini ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırması gerekiyor.

Ayrıca ihaleye ilişkin hizmet alımı için 1 proje yöneticisi ve 2 harita teknikeri/teknisyeni alınacak.  Proje yöneticisinin Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi, harita teknikerlerinin ise Harita Teknikeri/Teknisyeni/Topoğraf ünvanlarına sahip olması gerekiyor. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler