1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ trafo işletme hizmeti alacak

TEİAŞ trafo işletme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü -TEİAŞ, 154 Kv Göynük, Bolu II, Kaynaşlı, Hendek, Arslanbey trafo merkezlerinin üç yıllığına işletme işini ihale edecek.TEİAŞ...

TEİAŞ trafo işletme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü -TEİAŞ, 154 Kv Göynük, Bolu II, Kaynaşlı, Hendek, Arslanbey trafo merkezlerinin üç yıllığına işletme işini ihale edecek.

TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü'nün ilanına göre, 154 Kv Göynük, Bolu II, Kaynaşlı, Hendek, Arslanbey trafo merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmetlerin Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı yolu ile yapılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 18.09.2015 tarihinde saat 14:00'da EİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü/Sakarya'da yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Teiaş 5. Bölge Müdürlüğü Maltepe Mahallesi Orhangazi Cad. No: 74 54100 Sakarya Evrak Kayıt servisine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 200 (İkiyüz) Türk Lirası karşılığı TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü Maltepe Mahallesi Orhangazi Cad. No: 74 54100 Sakarya adresinden satın alınabilecek.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak ve konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler