1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 380 kV. İzmit İletim Trafo Merkezinin3 yıl (36 ay) süreyle işletilmesi hizmeti alacak.TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü'nün Resmi...

TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 380 kV. İzmit İletim Trafo Merkezinin3 yıl (36 ay) süreyle işletilmesi hizmeti alacak.

TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayımladığı ilana göre, 380 kV. İZMİT İletim Trafo Merkezinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmetlerin Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı yolu ile yapılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İstekli firma Her bir trafo merkezi için bir Mesul Mühendis istihdam edecek ve toplam üç trafo merkezli grup için 24 personel çalıştıracak.

İhale, 07.07.2015 tarihinde saat 14:00'de TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü / Sakarya adresinde yapılacak.

Sadece yerli istekliler katılabileceği ihale için teklifler ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 5. Bölge Müdürlüğü Maltepe Mahallesi Orhangazi Cad. No: 74 54100 Sakarya Evrak Kayıt servisine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 Türk Lirası karşılığı Teiaş 5. Bölge Müdürlüğü Maltepe Mahallesi Orhangazi Cad. No: 74 54100 Sakarya adresinden satın alınabilecek.

Devreye yeni girecek olan İZMİT 380 kV trafo merkezinin, enerji çekilmesi/verilmesi durumlarının kesinleşmesine müteakip fiili devir yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler