1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Çankırı'da 380 kV. Kurşunlu İletim Trafo Merkezini bakım ve güvenlik hizmetleri hariç bir yıl süre ile işlettirecek.TEİAŞ...

TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Çankırı'da 380 kV. Kurşunlu İletim Trafo Merkezini bakım ve güvenlik hizmetleri hariç bir yıl süre ile işlettirecek.

TEİAŞ 22. Bölge Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre, Çankırı'da 380 kV. KURŞUNLU İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmetlerin hizmet alımı yolu ile yapılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale,  23.06.2016 tarihinde saat 10:00’da TEİAŞ 22. Bölge Müdürlüğü  İhale Salonunda yapılacak. Teklifler ihale tarih ve saatine kadar İnönü Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı 118/B 37100 - MERKEZ / KASTAMONU Muhaberat Servisi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00 TL (Yüz Türk Lirası) karşılığı İnönü Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı 118/B 37100 - MERKEZ / KASTAMONU adresinden satın alınabilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler