1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ, trafo merkezi işlettirecek

TEİAŞ, trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Bismil-1, Ergani Çim, Çağ-Çağ, Etifosfat, PS-3/A İdil ve Şırnak İletim Trafo Merkezleri ile Dodan, Kızıltepe-2, Ps-4...

TEİAŞ, trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Bismil-1, Ergani Çim, Çağ-Çağ, Etifosfat, PS-3/A İdil ve Şırnak İletim Trafo Merkezleri ile Dodan, Kızıltepe-2, Ps-4 Midyat, Silvan, Ps-3 Silopi Ve Uludere İletim Trafo Merkezlerini 3 yıl boyunca işlettirecek.

TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü, 154 kV’lık Bismil-1, Ergani Çim, Çağ-Çağ, Etifosfat, PS-3/A İdil ve Şırnak İletim Trafo Merkezleri ile Dodan, Kızıltepe-2, Ps-4 Midyat, Silvan, Ps-3 Silopi Ve Uludere İletim Trafo Merkezlerini bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmetlerinin hizmet alımı yolu ile yapılması için iki ayrı ihale açtı. İhaleye konu işler, TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Bismil/Diyarbakır, Ergani/Diyarbakır, Nusaybin/Mardin, Mazıdağı/Mardin, İdil/Şırnak ve Merkez/Şırnak ile Kurtalan/Siirt, Kızıltepe/Mardin, Midyat/Mardin, Silvan/Diyarbakır, Silopi/Şırnak ve Uludere/Şırnak’ta fiili devir tarihinden itibaren bin 95 süreyle yapılacak.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihaleler 3 Şubat 2017 Cuma günü saat 11:00’de ve 11:30’da TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü BATMAN adresinde gerçekleştirilecek.

Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihaleler için ihale dokümanları TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü Satın Alma ve Ticaret Servisi adresinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek.

Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemezken, verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmak zorunda.

İstekilerin tekliflerini ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırması gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler