1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü – TEİAŞ, TMİ-400/19.3-1 Grup Bornova GIS trafo merkezi’ni bakım ve güvenlik hizmetleri hariç bir yıl süre ile işlettirecek.TEİAŞ...

TEİAŞ trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü – TEİAŞ, TMİ-400/19.3-1 Grup Bornova GIS trafo merkezi’ni bakım ve güvenlik hizmetleri hariç bir yıl süre ile işlettirecek.

TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre, 1TMİ-400/19.3-1 Grup Bornova GIS Trafo Merkezlerinin (bakım ve güvenlik hizmetleri hariç) bir yıl süre ile işletilmesinin Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı yolu ile yapılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 28/02/2018 tarihinde saat 14:00’da TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/ İZMİR adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/İZMİR adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğü Üniversite Caddesi No: 57 Bornova/ İZMİR adresinde görülebilecek ve 375 TL + KDV karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler