1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ trafo merkezi yaptıracak

TEİAŞ trafo merkezi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 154 kV Yakuplu Gaz İzoleli Trafo Merkezi'nin (GIS) yapımı ve devreye alma işini ihale edecek.Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel...

TEİAŞ trafo merkezi yaptıracak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, 154 kV Yakuplu Gaz İzoleli Trafo Merkezi'nin (GIS) yapımı ve devreye alma işini ihale edecek.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün ilanına göre, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankasından değişik para birimlerinde Güney Doğu Avrupa Enerji Topluluğu (IBRD 83710-TR) Projesi için aldığı ikraz çerçevesinde 154 kV Yakuplu Gaz İzoleli Trafo Merkezi'nin (GIS) yapım ve devreye alma işi için firmalar kapalı teklif verme usulü ile ihaleye davet edildi.

İhale kapsamında, trafo merkezinin tesis ve teçhizatının temini, testi, nakliyesi, teslimi, gümrükteki gerekli hizmetler ve sahadaki depolama, mühendislik ve projelendirme hizmetleri, kurulumun tamamlanması, konstrüksiyon, tesis/yapım, süpervizyon, inşaat işleri, devreye alma, saha testleri ve 154 kV Yakuplu GIS Trafo Merkezinin istenen çalışma koşullarında teslim edilmesi işleri yapılacak.

İhale belgelerinin tam bir seti, istekliler tarafından aşağıdaki adrese, iade edilmeyecek 700 TL’nin ya da 250 ABD Doları’nın (KDV dahildir) ödendiğini gösteren makbuz ile yazılı başvuru yapılarak alınabilecek.

Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası’nın Tek Aşamalı İhale Prosedürlerine göre yürütülecek olan ve uluslararası rekabete açık ihale için teklifler 02 Aralık 2015 tarihinde saat 14:00’a (yerel saatle) kadar ya da öncesinde, 300.000,- (üçyüzbin) EURO ya da muadili serbest döviz kuru değerinde geçici teminat ile birlikte TEİAŞ Sefer Kul Toplantı Salonu,Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No: 2, Giriş Katı Çankaya - Ankara adersine teslim edilecek. Teklifler, 02 Aralık 2015 tarihinde saat 14:00’da (yerel saatle) aynı adreste açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler