1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ trafo merkezleri için 25 personel alacak

TEİAŞ trafo merkezleri için 25 personel alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ayancık, Bozkurt, Boyabat, Kastamonu, Kastamonu OSB, Çankırı OSB iletim trafo merkezinde çalıştırılmak üzere 24 işletme...

TEİAŞ trafo merkezleri için 25 personel alacak

Enerji Günlüğü - TEİAŞ, Ayancık, Bozkurt, Boyabat, Kastamonu, Kastamonu OSB, Çankırı OSB iletim trafo merkezinde çalıştırılmak üzere 24 işletme teknisyeni ve 1 grup mühendisi alacak.

Orta ve Batı Karadeniz'in çeşitli il ve ilçelerinde bulunan 6 adet 154 kV’luk İletim Trafo Merkezinin, bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmet alımı için ihale açtığını duyurdu. 3 yıl sürecek hizmet işi için açılan ihale, Kamu İhale Kanunu’na göre açık ihale usulü ile yapılacak.

İhale 30 Aralık 2016 tarihi saat 10.30’da TEİAŞ 22. Bölge Müdürlüğü İhale Salonu’nda yapılacak.

İsteklilerin teklif edilen bedelin en az yüzde 30’u oranında ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye dayalı olarak alınmış İş Deneyim Belgesi vermesi gerekiyor. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 150 TL karşılığında satın alınabilecek. Konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek ihalede, verilen tekliflerin geçerlilik süresinin ihale tarihinden itibaren 60 gün olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler