1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ Urfa'da trafo merkezi işlettirecek

TEİAŞ Urfa'da trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü – TEİAŞ, Şanlıurfa'da bulunan Çim TM, Tatarhöyük TM, Karaca trafo merkezlerini bir yıl süre ile işlettirecek.TEİAŞ 12. Bölge Müdürlüğü'nün...

TEİAŞ Urfa'da trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü – TEİAŞ, Şanlıurfa'da bulunan Çim TM, Tatarhöyük TM, Karaca trafo merkezlerini bir yıl süre ile işlettirecek.

TEİAŞ 12. Bölge Müdürlüğü'nün bugünkü Resmi Gazete'deki ilanına göre, 3 adet 154 kV 16.12.3 Grubu Trafo Merkezlerinin (Şanlıurfa ÇİM TM, Tatarhöyük TM, Karaca TM) Hizmet Alım Yolu İle İşletilmesinin Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı yolu ile yapılması işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 12/05/2016 tarihinde saat 10:00’da TEİAŞ 12. Bölge Müdürlüğünde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Eyüp Sultan Mah. Bahaaddin Nakıpoğlu Cad. No: 61 Fevzi Çakmak PK: 18   27001 Ş.Kamil/GAZİANTEP adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilecek ve 100 TL  karşılığı aynı adresten satın alınabilecek. Dökümanları posta yoluyla almak da mümkün.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler