1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ’a ait Ankara’da bulunan taşınmazlar özelleştirilecek

TEİAŞ’a ait Ankara’da bulunan taşınmazlar özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - ÖYK, Siirt, Aydın ve Bitlis illerinde bulunan taşınmazlar yanında, TEİAŞ’a ait Ankara’daki taşınmazları özelleştirme kapsam...

TEİAŞ’a ait Ankara’da bulunan taşınmazlar özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - ÖYK, Siirt, Aydın ve Bitlis illerinde bulunan taşınmazlar yanında, TEİAŞ’a ait Ankara’daki taşınmazları özelleştirme kapsam ve programına aldı.

Özelleştirme Yüksek Kurulu(ÖYK)bazı taşınmazları özelleştirme kapsam ve programına aldı. Konu ile ilgili kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Siirt, Aydın ve Bitlis illerinde bulunan taşınmazların yanında, Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin 1/2 oranındaki hissesinin bulunduğu Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Virancık Köyü sınırlarında yer alan taşınmazlardaki Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) Genel Müdürlüğüne ait hisselerin özelleştirme kapsam ve programına alınmasına, söz konusu taşınmazların satış yöntemi ile özelleştirilmelerine ve satışın varlık satışı suretiyle gerçekleştirilmesine, özelleştirme işlemlerinin 2 yıl içerisinde tamamlanmasına karar verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler