1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ’tan Batman’da hizmet alımı

TEİAŞ’tan Batman’da hizmet alımı

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Batman’da altı adet 154 kV iletim Trafo Merkezinin 3. Şahıslarca işletilmesi için (bakım ve güvenlik hariç) ihaleyle...

TEİAŞ’tan Batman’da hizmet alımı

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Batman’da altı adet 154 kV iletim Trafo Merkezinin 3. Şahıslarca işletilmesi için (bakım ve güvenlik hariç) ihaleyle hizmet satın alacak.

TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TMİ/14.16-1 Grubunda yer alan altı adet 154 kV İletim Trafo Merkezlerinin 1 Grup halinde, (bakım ve güvenlik hariç) işletilmesi ile ilgili hizmetler, 4734 sayılı KİK 3-g maddesi kapsamında açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İşe başlama tarihinden itibaren 3 yıl sürecek olan hizmet için ihale,05/11/2013 Salı günü, Saat 14:00’da TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Sadece gerekli koşulları taşıyan yerli isteklilerin katılabileceği ihalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Muhaberat Servisine - Batı Raman Yolu 2. Km. P.K:50 Batman adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı; TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Batı Raman Yolu 2. Km. P.K:50 Batman (Satın Alma ve Ticaret Servisi) adresinde görülebilecek. Doküman almak isteyen istekliler idarenin T.C Ziraat Bankası Batman Şubesinde bulunan37712044-6041 nolu hesabına 500,00,-TL (Beşyüz TL) yatırarak banka dekontu karşılığı aynı adresten temin edilebilecek. Posta yolu ile ihale dokümanı satış bedeli 510,00,-TL (BeşyüzonTL).

Ayrıca istekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

İhale sonuçları ise, ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler