1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ’tan hizmet alımları

TEİAŞ’tan hizmet alımları

Enerji Günlüğü - TEİAŞ üç ayrı müdürlüğü için ihtiyaç duyulan bazı hizmetleri ihaleyle hizmet satın alacak.TEİAŞ 3. İLETİM TESİS VE İŞLETME...

TEİAŞ’tan hizmet alımları

Enerji Günlüğü - TEİAŞ üç ayrı müdürlüğü için ihtiyaç duyulan bazı hizmetleri ihaleyle hizmet satın alacak.

TEİAŞ 3. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET SATIN ALACAK

TEİAŞ 3. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü üç yıllığına Buca, Demirci TM, Alaçatı TM, Urla TM, Urla-2 TM ve Gaziemir GIS TM İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç işletilmesi hizmet alacak.Hizmet için ihale 28 Kasım saat 14.00’da, TEİAŞ 3.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Üniversite Caddesi No:57 Bornova/ İZMİR adresinde yapılacak.

İhalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 3.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Üniversite Caddesi No:57 Bornova/İZMİR adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı;idarenin adresinde görülebilecek ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı satın alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek.

TEİAŞ 22. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET SATIN ALACAK

TEİAŞ 22. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü üç yıllığına Ayancık, Boyabat, Kastamonu, Kastamonu OSB Trafo Merkezlerinin İşletilmesi (bakım ve güvenlik hariç) ile ilgili hizmet alacak. Hizmet için ihale 27 Kasım saat 14.00’da, TEİAŞ 22. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü İnönü Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı 118/B /KASTAMONU adresinde yapılacak.

İhalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 22. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Muhaberat Servisi İnönü mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı 118/B KASTAMONU adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı;idarenin adresinde görülebilecek ve 250 TRY (Türk Lirası) karşılığı satın alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek.

TEİAŞ 16. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET SATIN ALACAK

TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü üç yıllığına KIZILTEPE II TM, PS/4 TM (MİDYAT), PS/3 TM (SİLOPİ), SİLVAN TM, ULUDERE TM İLE DODAN Trafo Merkezlerinin (Bakım ve Güvenlik Hariç) İşletilmesi hizmeti alacak. Hizmet için ihale 29 Kasım saat 14.00’da, TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü BATMAN adresinde yapılacak.

İhalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Muhaberat Servisine - Batı Raman Yolu 2. Km. P.K:50 Batman adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı;idarenin adresinde görülebilecek ve 500 TRY (Türk Lirası) karşılığı satın alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler