1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Tekirdağ ve İstanbul`da petrol ruhsat süre dolumu

Tekirdağ ve İstanbul`da petrol ruhsat süre dolumu

Enerji Günlüğü - Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources B.V.Şti’nin Tekirdağ ve İstanbul'da ortaklaşa...

Tekirdağ ve İstanbul`da petrol ruhsat süre dolumu

Enerji Günlüğü - Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources B.V.Şti’nin Tekirdağ ve İstanbul'da ortaklaşa sahip oldukları petrol arama ruhsatlarının süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ruhsat süre dolumları duyurusunu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak gerçekleştirdi.

Buna göre, Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources B.V.Şti’nin Tekirdağ ve İstanbul illerinde müştereken sahip bulundukları AR/TGT-PIN-CBV/3934 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti 08.11.2015 tarihinde, AR/TGT-PIN-CBV/4126 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti ise 13.12.2015 tarihinde sona erdi.

Ruhsat süre dolumu nedeniyle şirketlerin yerine getirmeleri gereken sorumlulukları yerine getirememelerinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketlerin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler