1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Teltonika Enerji'den Türkiye'ye destek

Teltonika Enerji'den Türkiye'ye destek

Elektrikli araç şarj teknolojilerinin görücüye çıktığı fuar, 2-4 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Teltonika Enerji'den Türkiye'ye destek

Enerji Günlüğü - Hızla gelişmekte olan elektrikli araçlar dünyasının önemli etkinliklerinden birisi olmayı amaçlayan EV Charge Show’un ikincisi, 2-4 Kasım 2023 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Yoğun ilgiyle tamamlanan fuarda, sektörde yer alan yerli-yabancı birçok şirket temsilcisi, elektrikli araçların ülkemizdeki geleceği ile ilgili önemli girişimlerde bulundular.

Avrupa’nın en büyük IoT cihaz üreticilerinden Litvanya firması Teltonika’da, Teltonika Energy firmasıyla fuarda bir kez daha yerini aldı. Fuar boyunca, Bolt Enerji, EVTech, DBE Enerji, Ayhan Teknoloji, SharzNet gibi iş ortaklarının standlarında elektrikli araç şarj ürünleri tanıtılan Teltonika Energy’den, Doğu Avrupa Satış Direktörü Uğurcan Özver ve Türkiye Satış Müdürü Selim Emre Özkan da fuara Litvanya’dan katıldılar. 

“TÜRKİYE TEKNOLOJİ MERKEZİ OLABİLİR”

Aynı zamanda “Elektrikli Araç Şarj/Otomasyon” konulu panele konuşmacı olarak katılan Uğurcan Özver; “Bölgenin, sektöre dair en büyük ve en kapsamlı organizasyonunun ülkemizde yapılmasından dolayı gururluyum. Doğru ve bilinçli bir rekabet ortamı yaratarak Türkiye’de özel bir pazar oluşturulabileceğini, bu kapsamda ülkemizin Avrupa’nın önde gelen teknoloji merkezlerinden biri olma vizyonuna elektrikli araçlar sektörünü de dahil edebileceğimizi düşünüyorum. Bu süreçte, Teltonika Energy olarak biz de iş ortaklarımızın ve Türkiye’nin bu vizyonuna gereken desteği vereceğiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler