1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi deprem nedeniyle ertelendi

Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi deprem nedeniyle ertelendi

Kömürder tarafından düzenlenen 4. Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi deprem felaketi nedeniyle Nisan ayına ertelendi.

Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi deprem nedeniyle ertelendi

Enerji Günlüğü - Kömürder tarafından düzenlenen ve 21-22 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan 4. Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi, deprem felaketi nedeniyle Nisan ayına ertelendi.

Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (Kömürder) tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle 21-22 Şubat 2023 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilmesi planlanan 4. Temiz Kömür Teknolojileri Zirvesi (CCTS) yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelendi. 

Kömürder’in yayımladığı basın açıklamasında zirve organizasyonunun 24-25 Nisan 2023 tarihlerinde yine Ankara’da yapılmasının planlandığı bildirildi.

Kömürder Yönetim Kurulu imzalı açıklama şu ifadelerle sona erdi, “Kömürder olarak tüm üyelerimizle birlikte milletimizin acılarını sarmak için depremin ilk gününden bu yana elimizden gelen desteği sağladık ve sağlamaya devam edeceğiz. Tek yürek olarak bu zor günleri de birlikte aşacağımıza inancımız tam. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Başımız sağ olsun”.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler