1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TEMSAN, BOTAŞ Ceyhan Terminali için hizmet alacak

TEMSAN, BOTAŞ Ceyhan Terminali için hizmet alacak

TEMSAN, BOTAŞ Ceyhan Terminali Berth 3 - 4 İskelesi mekanik ve inşaat işleri hizmet alımı için ihale düzenleyecek. 

TEMSAN, BOTAŞ Ceyhan Terminali için hizmet alacak

Enerji Günlüğü - TEMSAN, ihale ile BOTAŞ Ceyhan Terminali Berth 3 - 4 İskelesi mekanik ve inşaat işleri hizmeti alacak. 

Türkiye Elektromekanik Sanayii A.Ş. -TEMSAN, BOTAŞ Ceyhan Terminali Berth 3 - 4 İskelesi mekanik ve inşaat işleri hizmet alımı için ihale düzenleyecek. Açık ihale usulü ile yapılacak ihalenin dokümanları, Çamlıca Mahallesi 145. Sokak No: 16 Yenimahalle / Ankara adresinde bulunan TEMSAN Satın Alma Müdürlüğünden ücretsiz temin edilebilecek. 

İsteklilerin ihale dokümanları hükümlerine göre hazırlayacakları kapalı teklif mektuplarını, en geç 21 Kasım 2022 Pazartesi günü Saat 10.00’ a kadar TEMSAN Satın Alma Müdürlüğünde bulunan genel evrak servisinde bulundurmaları gerekiyor. Posta ve diğer sebeplerden dolayı meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacak.

Ceyhan Terminalinde; Irak Türkiye Ham Petrol Boru Hattı ile tesise gelen ham petrolün; iletim tanklarına alınması, deniz tankerlerine dolum operasyonları ve deniz tankerlerinden tanklara tahliye operasyonları, Ceyhan-Kırıkkale Ham Petrol Boru Hattı ile TÜPRAŞ Orta Anadolu Rafinerisine ham petrol transferi ve liman hizmetleri operasyonları gerçekleştiriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler