1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. TEMSAN Hirfanlı HES’e türbin çarkı ve türbin şaftı alacak

TEMSAN Hirfanlı HES’e türbin çarkı ve türbin şaftı alacak

TEMSAN Hirfanlı HES için türbin çarkları ve türbin şaftları satın alacak.

TEMSAN Hirfanlı HES’e türbin çarkı ve türbin şaftı alacak

Enerji Günlüğü - TEMSAN Hirfanlı HES Rehabilitasyon Projesi kapsamında yapacağı 2 ayrı ihaleyle, türbin çarkları ve türbin şaftları satın alacak.

Türkiye Elektromekanik Sanayii AŞ (TEMSAN), Hirfanlı Hidroelektrik Santrali (HES) Rehabilitasyon Projesi kapsamında tesisteki 4 ünite için türbin çarkları ve türbin şaftları satın almak üzere, açık usulde 2 ayrı ihale yapacak. 

Türbin çarkı ihalesi için teklif vermek isteyenler teklif dosyalarını en geç 25 Ağustos 2023 günü saat 10.00’a kadar TEMSAN, Genel Evrak Servisi, Çamlıca Mahallesi, 145. Sokak, No: 16, Yenimahalle, Ankara adresine teslim etmiş olmaları gerekiyor. 

Türbin şaftlarıyla ilgili ihale için teklif verecek olanlar ise teklif dosyalarını en geç 29 Ağustos 2023 günü saat 10.00’a kadar, yine TEMSAN, Genel Evrak Servisi, Çamlıca Mahallesi, 145. Sokak, No: 16, Yenimahalle, Ankara adresine teslim edecekler. 

Her iki ihaleye ilişkin şartnameler, TEMSAN, Çamlıca Mahallesi, 145. Sokak, No: 16, Yenimahalle, Ankara adresinden ücretsiz olarak temin edilebilecek. 

İhalelere katılacak olanların, tekliflerini vermeden önce Elektronik Kamu Alımları Platformuna (EKAP) üye olmaları gerekiyor. 

Elektrik üretim AŞ (EÜAŞ) tarafından Kırşehir ilinin Kaman ilçesinde işletilen Hirfanlı HES, 128MWe’lık işletme kapasitesinin tamamıyla üretim faaliyetini sürdürüyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler