1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TENMAK 2 denetçi yardımcısı personel alacak

TENMAK 2 denetçi yardımcısı personel alacak

TENMAK, yazılı ve sözlü sınava tabi tutacağı adaylardan 2 kişiyi denetçi yardımcısı olarak işe alacak.

TENMAK 2 denetçi yardımcısı personel alacak

Enerji Günlüğü - TENMAK, yazılı ve sözlü sınava tabi tutacağı adaylardan 2 kişiyi denetçi yardımcısı personel olarak işe alacak. 

Türkiye Enerji Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK), yazılı ve sözlü sınava tabi tutacağı adaylardan 2 kişiyi, denetçi yardımcısı görevi vermek üzere işe alacak. 

Yazılı sınav 11 Nisan 2023 günü Ankara’da hukuk, ekonomi (iktisat), maliye, muhasebe ve yabancı dil (İngilizce) alanlarına ilişkin sorulardan oluşacak. Sözlü sınavda ise yazılı sınav konularına ilişkin bilgi düzeyi; bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade ve muhakeme gücü; liyakat, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerin mesleğe uygunluğu; özgüven, ikna kabiliyeti ve inandırıcılık ile bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklık konuları sorgulanacak. Sözlü sınav da yine Ankara’da yapılacak. 

Adayların KPSS48 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; en az 4 yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültesi mezunu olmaları gerekiyor. 

E-devlet üzerinden online olarak yapılacak olan başvurular 06 Mart 2023 tarihinde başlayacak ve 15 Mart 2023 günü saat 23.59’da sona erecek. Şahsen ve postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler