1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TENMAK 25 sözleşmeli personel alacak

TENMAK 25 sözleşmeli personel alacak

TENMAK, 25 kişiyi sözlü sınavla sözleşmeli asli personel olarak işe alacak.

TENMAK 25 sözleşmeli personel alacak

Enerji Günlüğü - TENMAK, çeşitli pozisyonlarda görevlendireceği 25 kişiyi sözlü sınava tabi tutmak suretiyle, sözleşmeli asli personel olarak işe alacak.

Türkiye Enerji Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK), çeşitli görevlere atamak üzere toplam 25 kişiyi sözlü sınava tabi tutacak ve sözleşmeli asli personel olarak işe alacak. 

İşe alınacak personelin görevlendirileceği pozisyonlar, kadro adedi, asgari KPSS puanı ve gereken tahsil dereceleri aşağıdaki gibi sıralandı. 

  • Veri hazırlama ve kontrol işletmeni: 2 kişi; KPSS-70; Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri
  • Mühendis: 1 kişi; KPSS-70; İnşaat Mühendisliği
  • Tekniker: 2 kişi; KPSS-60; Makine, Bilgisayar Destekli Makine, Makine-Resim ve Konstrüksiyonu, Bilgisayar Destekli Makine-Resim Konstrüksiyon, Mekatronik Önlisans Programları
  • Teknisyen: 1 kişi; KPSS-50; Mesleki ve teknik eğitim veren liselerin Bilişim Teknolojileri alanı ve dalları
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 13 kişi; KPSS-60; Herhangi bir önlisans programı
  • Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı): 2 kişi; KPSS-50; Mesleki ve teknik eğitim veren liselerin Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Dalları veya ortaöğretim (lise ve dengi okullar)
  • Destek Personeli (Temizlik): 2 kişi; KPSS-50; Ortaöğretim (lise ve dengi okullar)
  • Destek Personeli (Bulaşıkçı): 2 kişi; Ortaöğretim (lise ve dengi okullar).

Bulaşıkçı olarak görevlendirilecek olan destek personeli kadrosuna başvuracak olan adaylarda KPSS puanı aranmayacak.

Sınava, her bir kadro sayısının 4 katı sayıda aday çağırılacak. Adayların sınava çağrılma sırası, KPSS puanlarına göre belirlenecek. 

E-devlet üzerinden online olarak yapılacak olan başvurular 24 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve 31 Temmuz 2023 günü saat 23.59’da sona erecek. Şahsen ve postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler