1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. TESAB’dan Türkiye’nin Elektrik Enerjisi Sektörü Stratejisi Paneli

TESAB’dan Türkiye’nin Elektrik Enerjisi Sektörü Stratejisi Paneli

Enerji Günlüğü- Türkiye Elektrik Sanayi Birliği (TESAB), 8 Ekim 2013’de Türkiye’nin Elektrik Enerjisi Sektörü Stratejisi Paneli ve “Elektrik Enerjisi...

TESAB’dan Türkiye’nin Elektrik Enerjisi Sektörü Stratejisi Paneli

Enerji Günlüğü- Türkiye Elektrik Sanayi Birliği (TESAB), 8 Ekim 2013’de Türkiye’nin Elektrik Enerjisi Sektörü Stratejisi Paneli ve “Elektrik Enerjisi Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” kitabının tanıtımını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda yapacak. 

Tanıtımın açılışına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TESAB Yönetim Kurulu Başkanı ve EÜAŞ Genel Müdürü Halil Alış katılacak.

Davetli katılımcı olarak TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı’nın katılacağı tanıtımda, kitabın yazarı Prof. Dr. Eralp Özil de “Elektrik Enerjisi Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” kitabını tanıtacak.

PANEL KONUŞMACILARI

Düzenlenecek panelde ise ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ETKB Enerji İşleri eski Genel müdürü Budak Dilli, ABB Türkiye Başkanı Sami Sevinç, Kadir Has Üniversitesi’nden Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger, Sabancı Üniversitesi’nden Dr. İzak Atiyas konuşmacı olarak yer alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler