1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Tesislerin kontrolü arttıkça sürdürülebilirlik de artıyor

Tesislerin kontrolü arttıkça sürdürülebilirlik de artıyor

TSE Teknikeri Gökhan Durukan, tesislerin kontrol edilebilirliği ile sürdürülebilirlik arasında doğru orantı olduğunu söyledi. 

Tesislerin kontrolü arttıkça sürdürülebilirlik de artıyor

Enerji Günlüğü - TSE Teknikeri Gökhan Durukan, tesislerin kontrol edilebilirliği ile sürdürülebilirlik arasında doğru orantı olduğunu söyledi. 

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Enerji Teknolojileri Laboratuvarı Müdürlüğü Teknikeri Gökhan Durukan, Antalya Enerex Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı dolayısıyla düzenlenen Enerex Antalya OSB Oturumu’nda tesislerin kontrol edilebilirliği arttıkça sürdürülebilirliğin de artacağını söyledi. 

Kurulum, montaj işçiliği ile malzeme kalitesinin çok belirleyici olduğunu ancak yatırımcıların malzeme kalitesini öncelediğini söyledi ve şunları ekledi, “Montaj ve kurulum işçiliğinin nasıl olması gerektiği ve hangi koşullarda montaj yapılması gerektiği konularında bilgi veren, eğitimli bir ekiple çalışmak gerekir. Panellerin kalitesi önemlidir tabi ama panellerin kalitesi kadar kurulum da çok önemlidir. Ne kadar kontrollü bir santral kurarsanız o kadar mutlu olursunuz; ve o kadar sürdürülebilir bir santral inşa etmiş olursunuz”. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler