1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. The Bosphorus Energy Club, enerjide genç liderler seçiyor

The Bosphorus Energy Club, enerjide genç liderler seçiyor

Enerji Günlüğü - The Bosphorus Energy Club, enerji sektörüne yeni liderler kazandırmayı hedefliyor.Dünyanın önde gelen lider ve yöneticilerini biraraya...

The Bosphorus Energy Club, enerjide genç liderler seçiyor

Enerji Günlüğü - The Bosphorus Energy Club, enerji sektörüne yeni liderler kazandırmayı hedefliyor.

Dünyanın önde gelen lider ve yöneticilerini biraraya getiren The Bosphorus Energy Club, bu yıl gençleri de gündemine alıyor ve "Enerjinin Genç Liderleri" programını başlatıyor.

Enerji sektörüne yeni liderler kazandırmayı hedefleyen programda gençler, enerji, yatırım ve jeopolitika alanlarında duayen yöneticilerin deneyimlerini ve tavsiyelerini dinleyecek, doğrudan temaslarda bulunabilecekler.

SON BAŞVURU TARİHİ 25 KASIM

Enerji, yatırım ve jeopolitika da kariyer isteyen 35 yaş altı tüm genç,profesyoneller ve lisansüstü öğrencileri açık olan ve tamamen ücretsiz gerçekleştirilen programda, özel jüri tarafından geleceğin 100 genç lider adayı seçilecek. Son başvuru tarihi 25 Kasım 2015.

ÖDÜLLÜ YARIŞMA DÜZENLENECEK

Proje kapsamında bir de ödüllü yarışma gerçekleştirilecek. Belirtilen üç soruya cevaben hazırlanacak proje ve kompozisyonlar yine özel jüri tarafından değerlendirilecek ve kazananlara para ödülü, staj ve mentorluk imkanlari dahil çeşitli armağanlar verilecek. Seçilen üç genç lider adayı ise 10 Aralık'taki dünya enerji liderlerini ağırlayacak Kulub toplantisinın açılış konuşmasını yapacak.

Programda gençlere, dünya politika ve enerji sektörünün önemli liderleri destek verecek. Bu isimler arasında, Lord Michael Ancram, Mehmet Sepil, Tony Hayward, Taner Yıldız, Matthew Bryza, Murat Özgül, Yannoş Papantoniou, Kenan Yavuz, Sergey Komlev, Besim Şişman, Anita Hoffmann,Murat Colakoglu, Hilmi Güler, Patrick Target, Haydar Çolakoğlu, Davit Kotler, Ahmet Erdem, Kirill Zenin, Hakan Ates yer alıyor.

ENERJİNİN GENÇ LİDERLERİNE KAPIMIZI AÇIYORUZ

Enerjinin Genç Liderleri projesini değerlendiren Bosphorus Energy Club Başkanı Mehmet Öğütçü, "Gençlerimize eğitimde, pratik deneyim kazanmada ve uluslararası ufuklarını genişletmekte yeterince imkan sağlayamadığımızı düşünüyoruz. Hem dunya hem de Turkiye dinamiklerini iyi anlamalari, buna gore gelecege hazirlanmalari gerekiyor. Bu projeyi de bu açığı biraz da olsa kapatmak için hayata geçiriyoruz, Enerjinin genç liderlerine kapımızı açıyoruz" dedi.

Programa katılmak isteyenlerin İngilizce kısa özgeçmiş ve neden katılmak istediklerini belirten bir mektup yazmaları yeterli oluyor. Ayrıca başvurular sadece Türkiye ile sınırlı değil. Kulüb'ün faaliyet gösterdiği tüm coğrafyadaki adaylar başvurabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler